Muuttopalvelut yksityisille

Kotimuutot

Ei sellaista päivää ettei joku muuttaisi

Pyydä tarjous kotimuutosta!

Kodin vaihtamiseen liittyy monta asiaa, joista sinun täytyy huolehtia. Muuttofirman kautta muutto sujuu helpommin ja vaivattomammin. Voit valita muuttopalvelumme laajuuden oman talkoointosi mukaan. Varmimmin selviät hikeentymättä, kun valitset täyden palvelut muuton, jossa jätät kaiken meidän muutettavaksemme. Täyden palvelun muutto sisältää myös turvallisen tavaroiden pakkauksen ja asennuspalvelun. Katso muuttajan muistilista.

Kaikki kodin vaihtamiseen liittyvät palvelut saman katon alta

Muuttofirmasta löydät kaikki muuttamiseen liittyvät palvelut saman katon alta. Loppusiivous hoituu kätevästi kauttamme. Kuljetamme jätteet asianmukaisesti kierrätykseen ja jäteasemalle. Sinun tarvitsee kuljettaa vain itsesi uuteen osoitteeseen!

Sisustussuunnittelupalvelumme avulla helpotat muuttoa ja saat ammattilaisen suunnitteleman sisustuksen. Millaisen muuttopalvelun meiltä tilaatkin, teemme kaiken sovitusti, tehokkaasti ja kilpailukykyisesti.

Tee muutto kotisohvalla istuen!

Pyydä tarjous avaimet-käteen -muutosta, takaamme että tämän yksinkertaisemmaksi ei muuttaminen voi muuttua! (PS. suosittelemme että nouset sohvalta ylös kantamisen ajaksi…)