Omatoimi­muutot

Tahdotko tehdä muuton omin voimin tai talkooporukalla?

Meiltä voit ostaa tai vuokrata muuttolaatikoita, pakkaustarvikkeita ja apuvälineitä, kuten nokkakärryt ja rullakot.  Muuttoon suunniteltuja pahvilaatikoita löytyy useampaa eri kokoa, ja ne soveltuvat käytettäväksi erityisesti silloin, jos haluat jättää tavarasi väliaikaiseen säilytykseen esimerkiksi Fiksuvarasto vuokravarastoomme. Myymälästämme löydät muuttolaatikoiden lisäksi kaikki tarvittavat pakkaustarvikkeet, mm. pakkauspaperia, kuplamuovia, pakkausteippiä sekä erilaisia suojapusseja patjoille, matoille ja sohville.

Muuttoapu voi olla myös pelkästään kantoapua, kun tarvitset lisää käsipareja avuksesi isoimpien tavaroiden siirtoon. Monipuolinen muutto- ja kuljetuspalvelumme palvelee kaikkia kuluttajia ja yrityksiä, olitpa sitten opiskelija tai suuryritys.

Muuttokuljetus

Voit halutessasi tilata meiltä kotisi tai yrityksesi muuttoon myös pelkän muuttokuljetuksen ja hoitaa itse tavaroiden pakkaamisen, kantamisen ja purkamisen. Tällöin saat varmasti oikean kokoisen muuttoauton ja kokeneen kuljettajan. Muuttokuorma suojataan ja kuljetetaan asianmukaisesti määränpäähän yhdellä kerralla. Pienen pakettiauton tai peräkärryn vuokraaminen, polttoaineet ja useamman kuorman ajaminen edestakaisin kustantaa jo yleensä sen verran, että tulee edullisemmaksi käyttää ammattimaista muuttokuljetusta.

Kannattaa muistaa, että muuttaminen ammattilaisten avulla muutto sujuu huomattavasti helpommin ja usein jopa edullisemmin. Muuttopalvelu voidaan räätälöidä vastaamaan juuri sinun tarpeitasi, teet itse juuri sen verran kuin haluat. Ota rohkeasti yhteyttä!

 

Muna Hassabo
Muna Hassabo
18/03/2023
I can't praise Muuttofirma Joensuu enough! The whole experience from A-Z has been excellent. I had contacted a few other companies through email and as is typical in Finland since it's in English, no one responded. In retrospect, I'm happy that happened because it made me decide to go into Muuttofirma in person, it was the nearest one to me. The staff was welcoming from the start, and Kari met with me, gave me all the details I needed clearly and professionally and I could tell they were a trustworthy company. To ensure I made the right choice I still did research into other options but theirs was indeed the most reliable and most experienced one. A kind man even walked me out to guide me to the bus stop that 1st day whom I then realised was the owner, down to earth and friendly. Every step after that went excellently, I felt well taken care of, they were so kind and professional, the materials were high quality, and I couldn't have asked for anything better, I can honestly say they even went beyond their duty to facilitate the move for me, I'll always be grateful for that. The young movers were also efficient and respectful. The way they packed the truck is impressive and completely secure. The job was done quickly and absolutely worth the price, very reasonable. I recommended them to everyone and encourage you to look no further, Muuttofirma is the only choice you need. Thank you all and especially Kari K.
elämä on pepistä
elämä on pepistä
02/01/2023
Huippu ystävälliset muuttomiehet. Asiakaspalvelu kohillaan.
Heli Aaltola
Heli Aaltola
29/11/2022
Kaksi kertaa käytetty muutossa Muuttofirmaa toisesta aikaa yli 10vuotta. Nyt marraskuussa muutettiin niin ei ainakaan huonommaksi ole palvelu mennyt. Kummassakin muutossa tavarat säilyi ehjinä. Nyt viimeisessä muutossa tavaraa oli paljon ja se oli painavaa mutta niin vaan kaikki mahtui kyytiin nopealla tahdilla. Suosittelen ystävällistä, huolellista ja nopeaa palvelua.
Liisa Helle
Liisa Helle
27/07/2022
Hyvä palvelu!
Timo Karvinen
Timo Karvinen
04/07/2022
Hieno palvelu, helppo ja vaivaton.
Jaana-Mari Block
Jaana-Mari Block
28/02/2022
Kiitokseni ja viisi tähteä erinomaisesti tehdystä työstä! Kaikki tavaroideni siirrossa onnistui nopealla aikataululla (Joensuu-Helsinki), sujuvasti ja edullisesti. Olen todella tyytyväinen. Erityismaininta kuskille, joka oli todella ystävällinen, reipas ja hoiti työnsä ”kaikki onnistuu” asenteella. Olen jo kehunut Suomen Muuttofirmaa ystäville, sukulaisille ja työkavereille.