Tee-se-itse muutto

Omatoimi­muutot

Muuttoauto, muuttolaatikot, nokkakärryt, suojapaperit...

Pyydä tarjous

Kun haluat tehdä muuton itse, saat meiltä kaiken tarvitsemasi muuttoautosta laatikoihin ja nokkakärryistä suojapapereihin. Suosittelemme kuitenkin pyytämään tarjousta kokonaisvaltaisesta muutosta. Et sitoudu vielä mihinkään, mutta saat tietää sopisiko se paremmin sinun tarpeisiin. Joissain tapauksissa saat ammattilaiset hoitamaan muuton edullisemmin ja paljon helpommin!

Pyydä tarjous helposta kotimuutosta!

Omatoimimuutto kiinnostaa kuitenkin? Vuokraa muuttoauto.

Jos talkoointoa riittää, me toki vuokraamme sinulle muuttoauton ja muuttotarvikkeet edulliseen hintaan! Muuttoautoja on meillä kahta kokoluokkaa joita molempia ajellaan ihan tavallisella B-kortilla.

 • Tilava, näppärä ”Muuttopaku” sopii pienehköihin muuttohommiin. Muuttopakua vuokraamme alla olevan tuntihinnaston mukaisesti, saat siis tarvittaessa auton käyttöösi vaikka lounastauon ajaksi kun kuskailet uutta sohvaa kotiin
 • Isompiin muuttokeikkoihin suosittelemme tilavuudeltaan 24m3 -vetoista muuttoautoa. Isosta koostaan huolimatta autoa saa ajaa B-kortilla. Auto on sisältä pehmustettu, joten tavaroiden suojaamisen eteen ei tarvitse nähdä niin paljoa vaivaa

Muuttopaku

Hinnasto

1 h40 €
2 h45 €
3 h50 €
4 h55 €
5 h60 €
6 h65 €
8 h70 €
10 h75 €
12 h80 €
24 h90 €
1 vko399 €
2 vko749 €
1 kk1 199 €

Hintaan sisältyvät 300 km/vrk ja vakuutus, jonka omavastuu on 1 000 € / vahinko. Diesel ei sisälly hintaan. Lisäkilometri hinta on 0,30 €/km.

Lisätarvikkeet

 • Muuttoboxi, 5€  sisältää muuttohuopia ja reilusti kuorman sidontaliinoja
 • Nokkakärry auton vuokrauksen yhteydessä 10€/vrk

Mikäli varausta pidennetään varauksen aikana, pidennyksen hinnoittelu on sama kuin uuden varauksen tekeminen, jolloin yhden lisätunnin hinta on 40 € ja sitä seuraavien tuntien hinta on 5 € / tunti. Huomaathan myös, että varauksen pidentäminen ei välttämättä ole mahdollista.

Keskikokoinen muuttoauto

Hinnasto

 • 200€ / vrk (vain vuorokausivuokra)
  • sisältää 300 km ajoa
 • Sisältää nokkakärryt ja muuttohuovat
 • Sisältä pehmustettu ja varustettu perälautanostimella
 • lisäkilometrit 0,30€ / km

Toimitus- ja lisäpalvelumaksut

 • Viikonloppu- ja kuunvaihdelisä veloitetaan viikonloppuisin ja pyhinä sekä kuun ensimmäisenä ja viimeisenä päivänä noudettavista varauksista 10 €
 • Pakettiauton toimitus ja nouto toimitusalueella 30 € / suunta
 • Polttoaineveloitus, jos et tankkaa autoa itse 0,30 € / km

Maksutavat

 • Käteinen tai lasku

Vakuutuksen omavastuun alentaminen 1000 eurosta 300 euroon

 • Ensimmäiseltä alkavalta vuorokaudelta 20 €
 • Seuraavilta alkavilta vuorokausilta 10 €

Vuokrausehdot

1. Sopijaosapuolet

Seuraavia ehtoja sovelletaan vuokralleantajan, Suomen Muuttofirma Oy:n 2292440-7 Pilkontie 5 80130 Joensuu (jäljempänä Vuokraamo) ja vuokralleottajan (jäljempänä Asiakas) välillä.

2. Ajoneuvon luovutus- ja palautusehdot

a) Vuokraamo luovuttaa ajoneuvon käyttökuntoisena Asiakkaalle sovittuna ajankohtana ja sovitussa paikassa. Ellei Asiakas saa ajoneuvoa käyttöönsä Vuokraamon tekemän virheen johdosta, hän on oikeutettu virhettä vastaavaan alennukseen.

b) Asiakas sitoutuu olemaan varauksen mukaisesti sovittuna ajankohtana sovitussa paikassa vastaanottamassa ajoneuvon. Vuokra-ajan päättyessä asiakkaan on palautettava ajoneuvo Vuokraamon edustajalle sovitun mukaisesti. Auton avaimet on aina palautettava Vuokraamon henkilökunnalle.

c) Jos Asiakas jättää palauttamatta ajoneuvon vuokra-ajan päättyessä eikä vuokrasopimuksen pidentämisestä ole sovittu Vuokraamon kanssa, asia ilmoitetaan poliisille.

d) Vuokraamolla on oikeus olla luovuttamatta ajoneuvoa, jos ilmenee, että Asiakas ei ole kykenevä ajoneuvon ehdot täyttävään käyttöön. Ajoneuvoa ei luovuteta, mikäli asiakkaalla ei ole esittää voimassaolevaa ajokorttia.

3. Vuokra-aika

a) Vuokra-aika alkaa siitä hetkestä kun Asiakas vastaanottaa auton ja päättyy etukäteen sovittuna vuokra-ajan päättymisajankohtana. Vuokra-ajan laskutus tapahtuu varatun ajan mukaan eikä Asiakkaalle makseta hyvitystä, vaikka tämä palauttaisi auton ennen vuokra-ajan päättymistä.

b) Asiakkaan tulee huolehtia siitä, että on paikalla vastaanottamassa auton sovittuna ajankohtana sovitussa paikassa. Myöhästyminen saattaa johtaa vuokra-ajan alkamisen siirtymisen uudelleenmääriteltävään myöhempään ajankohtaan.

c) Vuokra-ajan pidennys kesken vuokra-ajan edellyttää, että ajoneuvo on käytettävissä. Varauksen pidennys veloitetaan hinnaston mukaan kuin se olisi erillinen uusi varaus.

4. Ajoneuvon käyttö

a) Asiakas on velvollinen huolehtimaan ajoneuvosta yhtä hyvin kuin huolellinen henkilö omastaan sekä noudattamaan ajaessaan erityistä huolellisuutta ja varovaisuutta. Asiakas sitoutuu käyttämään autoa vain sille tarkoitetulla tavalla.

b) Asiakas sitoutuu itse kuljettamaan autoa. Auto voidaan luovuttaa toisen henkilön kuljetettavaksi vain Vuokraamon kanssa tehdyllä kirjallisella sopimuksella, jolloin ylimääräisistä kuljettajista veloitetaan 10 € henkilöä kohden. Asiakas on velvollinen antamaan tiedon tämä sopimuksen sisällöstä henkilölle, jolle auto luovutetaan kuljetettavaksi. Asiakkaan tulee esittää autoa vastaanottaessaan voimassa oleva ajokortti.

c) Auton käyttäminen lainvastaisiin tarkoituksiin, hinaukseen, kilpailuihin tai niiden harjoituksiin, ajo-opetukseen sekä jäällä ajamiseen virallisesti merkittyjen jääteiden ulkopuolella on kielletty.

d) Auton jäädessä hetkeksikin pysäköidyksi, se on ehdottomasti lukittava.

e) Asiakkaan tulee autoa vastaanottaessaan tarkistaa sen ulkoinen kunto mahdollisten vaurioiden syntyajankohtaa koskevien kiistojen ehkäisemiseksi.

d) Ajoneuvossa tupakointi on ehdottomasti kielletty. Ellei Asiakas noudata tätä kieltoa, Vuokraamolla on oikeus vaatia 200 €:n maksu sopimusrikosta.

5. Käyttöä koskevat rajoitukset

Ajoneuvoa ei saa viedä Suomen rajojen ulkopuolelle.

6. Asiakkaan korvausvastuu

a) Asiakas on velvollinen korvaamaan autolle ja sen varusteille vuokra-aikana sattuneet vahingot. Vuokraamo laskuttaa Asiakasta Vuokraamon valitseman korjaamon korjauskustannuslaskelman mukaan. Korvausvastuun yläraja on 1 000 € vahinkoa kohden. Korvausvastuun alentaminen 300 €:oon vahinkoa kohden on mahdollista erillisellä maksulla (20 € ensimmäiseltä alkavalta vuorokaudelta ja 10 € seuraavilta alkavilta vuorokausilta).

b) Mikäli Asiakas aiheuttaa vaurioita toiseen autoon, laskuttaa Vuokraamo Asiakasta toisen auton korjauskustannusten mukaan korvausvastuun ylärajaan asti, riippumatta siitä, korvaako Vuokraamon ajoneuvon liikennevakuutus vaurion.

c) Vuokraamo ei ole velvollinen korjauttamaan ajoneuvolle sattuneita vaurioita laskuttaakseen Asiakasta aiheutetuista vahingoista.

d) Asiakas on vastuussa kaikista auton käyttämisestä johtuvista yksityis- ja rikosoikeudellisista sekä viranomaismaksuista, kuten ylinopeudesta määrättävistä sakoista ja rikesakoista sekä pysäköintivirhemaksuista. Maksamattomista maksuista Vuokraamo perii veloitettavan summan lisäksi 50 €:n käsittelymaksun.

e) Asiakas on velvollinen korvaamaan auton epätavanomaisesta likaantumisesta johtuvat siivous- ja puhdistuskustannukset. Jos autolle tai Vuokraamolle aiheutuneet vahingot ovat seurausta vuokraajan tahallisuudesta, törkeästä tuottamuksesta, auton käyttämisestä alkoholin tai muun huumaavan aineen vaikutuksen alaisena tai auton käyttämisestä edellä olevassa kohdassa 6 kielletyllä tavalla taikka siitä että Asiakas on muuten olennaisesti rikkonut tämän sopimuksen ehtoja, vuokraaja on velvollinen korvaamaan vahingon kokonaisuudessaan. Vuokraaja vapautuu korvausvelvollisuudesta jos Vuokraamo saa täyden korvauksen vastapuolen liikennevakuutuksen perusteella tai vahingon aiheuttajalta.

7. Auton tankkaus

Asiakas voi joko tankata auton itse tai vaihtoehtoisesti maksaa polttoaineveloituksen voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Mikäli Asiakas tankkaa auton itse, auto on tankattava lähimmällä mahdollisella huoltoasemalla ja tankkauksesta on esitettävä kuitti palautuksen yhteydessä. Autojen polttoainekulutus on ajotavasta riippuen n. 10 – 12 litraa / 100 km.

8. Vahinkotapaukset

a) Vahinko- ja varkaustapauksissa asiakkaan on otettava välittömästi yhteyttä Vuokraamon henkilökuntaan.

b) Liikennevahingon sattuessa asiakkaan on aina otettava yhteyttä Vuokraamoon ja täytettävä vahinkoilmoitus. Syyllisyyden ollessa epäselvä tai henkilövahingon sattuessa, asiakkaan on otettava välittömästi yhteyttä myös poliisiin.

9. Maksaminen

a) Vuokraamon hyväksymiä maksuvälineitä ovat lasku sekä käteinen. Käteismaksuissa summa pyöristetään lähimpään seuraavaan euroon.

b) Vuokraamolla on oikeus vaatia asiakkaalta vakuusmaksua ennen ajoneuvon luovutusta, jonka perusteella Vuokraamolla on oikeus laskuttaa kaikki tähän sopimukseen perustuvat riidattomat maksut.

c) Jokaiseen vuokrauskertaan voi liittää vain yhden tarjouksen tai edun.

Tutustu myös:

Entäs jos muuttamisen kanssa ei tarvitsisi hikoilla ollenkaan? Pyydä meiltä tarjous avaimet-käteen muutosta!