Yritysmuutot

Jätä muuttohommat meille! Säästät aikaa, rahaa sekä hermoja, kun keskityt mappien kantelun sijaan tekemään bisnestä.

Yrityksen muuton on erityisen tärkeää sujua nopeasti ja organisoidusti, sillä liiketoiminnan keskeyttäminen maksaa. Suunnittelemme yrityksesi muutolle yksilöllisen aikataulun ja tehtäväjaon yhteistyössä kanssasi, jotta muutto häiritsee mahdollisimman vähän normaalia yritystoimintaa. Teemme muutot huolellisesti ja turvallisesti omaisuudestasi huolehtien. Pakkaamme tavarat huolellisesti turvallisiin säilytyslaatikoihin.

Yrityksen muutto helposti ja mukavasti

Kattava palvelumme pitää sisällään muuton kaikki vaiheet pakkauksesta kuljetukseen ja kalusteiden asennuksesta mappien hyllytykseen takaisin paikoilleen. Lattiat suojataan niin ettei tila kärsi ylimääräistä vahinkoa lattioiden naarmuuntumisella tai likaantumisella. Tavarat puretaan ja pakataan turvallisesti sekä kuljetetaan asianmukaisesti uuteen toimitilaan. Kauttamme saat myös tietojen tuhoamispalvelut. Jätteet kuljetamme kierrätykseen ja jäteasemalle. Halutessasi huolehdimme myös loppusiivouksesta.

Hyödynnä myös tilasuunnittelupalveluamme, joka helpottaa ja nopeuttaa muuton toteuttamista. Tilasuunnittelupalvelumme sisältää alkukartoituksen tekemisen sekä tilasuunnitelman.

Pyydä tarjous