Yritysmuutot

Suomen Muuttofirma Oy tarjoaa luotettavan ja tehokkaan palvelukokonaisuuden. Yli 20 muuttoauton, 60 muuttomiehen ja laajan kumppanuusverkoston voimin sujuvat niin pienten kuin suurten yritysten muutot.

Meillä on pitkä, yli 20 vuoden kokemus erilaisista yritysmuutoista ja pystymme toteuttamaan haastavatkin muutot. Palvelukonseptimme pitää sisällään muuton kaikki vaiheet pakkauksesta kuljetukseen ja kalusteiden asentamisesta aina mappien hyllytykseen takaisin paikoilleen.

Yritysmuutoissa asiantuntijatiimimme auttavat yrityksiä suunnittelemaan ja järjestämään muuton mahdollisimman sujuvasti niin, ettei liiketoiminta kärsi muutosta. Yrityksen muuton on erityisen tärkeää sujua nopeasti ja organisoidusti. Voimme suorittaa muuttoja myös iltaisin, viikonloppuisin tai vaikkapa yöaikaan, jotta liiketoimintasi ei keskeytyisi.

Teemme muutot huolellisesti ja turvallisesti, omaisuudesta ja tietoturvasta huolehtien. Muuttoasiantuntijamme huolehtivat tarvittavat turvallisuusselvitykset, tietoturvakaapit ja -kaluston, joita arkojen ja luottamuksellisten tietojen käsittely ja siirtäminen vaatii. Erityisosaamistamme ovat mm. isojen arkistojen siirrot kustannustehokkaasti ja nopeasti, hyllystä hyllyyn.

Suomen Muuttofirman Fiksuvarastosta löytyy n. 6000 m2 varastotilaa vaikkapa muuton väliaikaisvarastoksi ja käytössämme olevien muuttorobottien avulla voimme suorittaa painavien kassakaappien, kopiokoneiden tai vaikkapa pianon ja flyygelin siirrot sekä kuljetukset.

Yrityksen muuton suunnittelu kannattaa aloittaa ottamalla meihin yhteyttä hyvissä ajoin, kysyä rohkeasti lisätietoja sekä pyytää ilmaista katselmointia ja tarjousta. Asiantuntijamme auttavat mielellään.

Pyydä tarjous