Muuttopalvelun hinta

Muuttopalvelun hinta – mitä muuttopalvelu maksaa?

Muuttaminen on hyvin valmisteltuna yllättävän edullista! Muutot ovat aina yksilöllisiä ja muuton hintaan vaikuttaa useampi tekijä. Muuton hinta riippuu mm. tavaran määrästä, välimatkoista ja tarvittavista resursseista kuten muuttoautosta ja muuttomiehistä. Työaikaan vaikuttaa paljon miten tavarat on pakattu, pakataanko tavaroita tai suojataanko kalusteita muuttomiesten toimesta, kantomatkojen pituudet ja onko käytössä hissejä.

Voit vaikuttaa muuton hintaan paljon. Hyvin valmisteltu muutto ja oikeiden muuttolaatikoiden käyttäminen voi nopeuttaa muuttoaikaa jopa puoleen. Käytettävien muuttolaatikoiden merkitystä ei voi liikaa korostaa. Suomen Muuttofirman muuttolaatikot ovat erityisen kestäviä, kantokahvallisia ja helposti liikuteltavissa. Voit pakata ne valmiiksi 4 kpl pinoihin, joissa niitä on nopea siirtää nokkakärryillä.

Varaamalla muuttoautolle hyvän paikan etukäteen ulko-oven edestä, varmistat että kantomatka on mahdollisimman lyhyt ja aikaa säästyy paljon. Mikäli käytössä on hissi, kannattaa hissiin laittaa etukäteen ilmoitus poikkeuksellisen kovasta hissin käytöstä sekä lähtö- että määräpäässä.

Parhaiten saat hinnan selville täyttämällä tarjouspyyntölomakkeemme tai soittamalla meille 010 209 8400. Asiantuntijamme vastaavat nopeasti.

Tässä on muutamia esimerkkejä muuttohinnoista


Opiskelijamuutto Kuopiosta Kuopioon
Opiskelija muutti kaupungin sisällä kerrostalon 2. kerroksen 30 m2 yksiöstä toiseen kerrostaloon 3. kerrokseen. Käytössä oli molemmissa kohteissa hissi. Sänky ei mahtunut hissiin vaan se kannettiin portaita pitkin. Muutossa oli käytössä kaksi muuttomiestä ja muuttoauto. Välimatkaa oli 4 km.

Näytä hinta

Hinta 249 euroa.

Kaksion muutto Joensuusta Kuopioon
Pariskunta muutti Joensuusta 45 m2 rivitalokaksiosta Kuopioon hissittömään kerrostaloon 2. kerrokseen. Muuttoauto saatiin Joensuussa oven eteen, mutta Kuopiossa kantomatkaa muuttoautolta kerrostalon ulko-ovelle tuli n. 20 metriä. Muutto suoritettiin lähtöpäässä 2 muuttomiehen ja määränpäässä 3 muuttomiehen voimin.

Näytä hinta

Hinta 589 euroa.

Omakotitalon muutto Helsingistä Kuopioon
Nelihenkinen perhe muutti Helsingistä 120 m2 omakotitalosta Kuopioon omakotitaloon. Asiakas osallistui muuttoon kantoapuna Helsingissä ja Muuttofirmalla oli kuljettajan lisäksi yksi apumies. Kuopiossa muuttokuorman purkivat kokonaisuudessaan Muuttofirman muuttomiehet. Välimatkaa asuntojen välillä oli 390 km. Mukana oli mm. noin 80 muuttolaatikkoa, 3 sänkyä, iso sohva, 2 nojatuolia, ruokapöytä ja 6 tuolia, tv-taso, 2 kirjoituspöytää, 3 polkupyörää ja pyykinpesukone. Lisäksi pienempiä tavaroita kuten mattoja, valaisimia ja viherkasveja.

Näytä hinta

Hinta 1599 euroa.

 

Pyydä tarjous