Luottamus yhteistyön ytimessä

Pitkän yhteistyökumppanuuden takana on jousto, nopeus, luottamus sekä asiakaspalvelun taso.

Suomen Muuttofirma Oy on ollut koko olemassaolonsa ajan Punamustan luottoyhteistyökumppani logistiikassa. Punamusta eroaa asiakkaana siinä määrin normaaleista Muuttofirman kumppanuuksista, että autamme heitä ennen kaikkea tavaran täsmäajoissa ja viikottaisissa vakiovuoroissa.

– On huojentavaa tietää, että silloin kun sattuu jotain yllättävää tehtaiden koneiden kanssa ja tavarantoimitus uhkaa kariutua, voi luottaa siihen, että Muuttofirma auttaa ja lähtee viemään esimerkiksi lehtitoimitusta kohti Helsinkiä keskellä yötä – tämä kun on lähestulkoon mahdotonta isompien toimijoiden kanssa, kertoo Punamustan lähetystoimintojen asiantuntija Matti Piironen.

Punamusta arvostaa Muuttofirman kanssa tapahtuvassa yhteistyössä ennen kaikkea juuri sitä, että pieni toimija pystyy antamaan aivan erilaista joustonvaraa yllättävissä tilanteissa. Tärkeää on myös asiakaspalvelun taso. Muuttofirma mahdollistaa omalla työskentelyllään Punamustan asiakkaiden tyytyväisyyden.

– Olen aina kokenut, että minut pidetään ajan tasalla kuljetuksista sekä niiden etenemisestä. On tärkeää, että on sellainen olo, jotta voi luottaa asioiden tapahtuvan. Muuttofirman asiakaspalvelun ytimessä on asiakaskokemus – se läpäisee niin meidät kuin meidän asiakkaammekin.

Piironen antaa kiitosta myös Muuttofirman nopeudesta. Hän saa yleensä noin puolen tunnin sisään yhteydenotosta auton lastausalueelle.

– Minusta on myös ihailtavaa nähdä, kuinka tyytyväisiä sekä iloisia Muuttofirman työntekijät ovat keikoilla. Uskoisin, että juuri monipuolisuus meidän keikoissa tuo positiivista vaihtelevuutta päivään.