Kanto- ja haalauspalvelut

Tarvitsetko apua pianon siirtoon tai kalusteiden kantamiseen?

Suomen Muuttofirma tarjoaa kanto- ja haalauspalveluita mm. rakennusliikkeille, huonekalu- ja kalustevalmistajille sekä niiden toimittajille. Kuljetamme puolestasi laatat, parketit, keittiökalusteet, kodinkoneet ja muut rakennustarvikkeet työmailla kerroksiin ja huoneistoihin saakka. Asiakkaamme voi keskittyä omaan ammattiosaamiseensa, esimerkiksi rakentamiseen tai myymiseen ja jättää kantamisen meille.

Työtekijöillämme on työturvallisuus- ja Valttikortit sekä kaikki työmaalla vaadittavat turvavarusteet. Tarvittaessa voimme tehdä kantopalvelut myös ilta-aikaan (klo 16–22), jolloin tarvittavat tuotteet ovat seuraavana aamuna valmiina huoneistoissa.

Pianon tai flyygelin kuljetus

Suomen Muuttofirma on erikoistunut pianon ja flyygelin kuljetuksiin. Pianon tai flyygelin siirtäminen on erityisen haastavaa, sillä kyseessä on suuri ja painava soitin, jossa on monia herkkiä osia. Käytössämme on erityisiä kuljetusalustoja ja muuttorobotteja, joilla siirtäminen voidaan suorittaa turvallisesti. Flyygelit vaativat jalkojen irrottamista sekä huolellista suojaamista vaurioiden välttämiseksi. Tässä tarvitaan vahvoja ja ammattitaitoisia muuttomiehiä, jotka osaavat käsitellä niitä oikein.

Kopiokoneen ja kassakaapin siirrot

Meiltä löytyy ammattilaiset myös kassakaappien ja kopiokoneiden kuljetuksiin. Ne vaativat omaa erikoisosaamista sekä niiden siirtämiseen suunniteltuja apuvälineitä. Kassakaapit vaativat painonsa vuoksi erityisiä järjestelyitä ja kopiokoneet ovat herkkiä laitteita, joita joudutaan usein purkamaan ja kasaamaan. Näissä kannattaa luottaa Suomen Muuttofirman ammattilaisiin.

Kysy lisää kantopalvelusta