Muuton asiantuntijapalvelut

Muuton asiantuntijapalvelut

Isommissa ja haastavimmissa muuttokohteissa on hyvä käyttää muuttoasiantuntijapalveluitamme, joissa tehdään muuttokatselmointi, suunnitellaan ja aikataulutetaan muuton eri vaiheet ja määritellään tarvittavat resurssit, jotta kaikki menee itse muuttopäivänä mahdollisimman sujuvasti.

Muuttoprosessiin voi liittyä asiakkaan ja Muuttofirman lisäksi useita osapuolia, kuten kalustetoimittajia, kalusteasentajia, rakennus- ja putkimiehiä, sähköasentajia, homeen poisto ja desifiointi yksiköitä, siivoojia, viranomaisia, kulun- ja liikenteenvalvontaa jne.  Isoimmissa projekteissa muuttoa voi olla suorittamassa myös useampi eri muuttopalveluyritys, joita johdamme keskitetysti.

Asiantuntijamme ottavat muuton suunnittelussa huomioon eri osapuolten tarpeet, aikataulutukset, valvomme muuton sujumista ja toimimme työnjohtajina. Varaamme tarvittavat muuttoautot, muuttomiehet ja muut muuttoon tarvittavat apuvälineet. Eri työvaiheissa voidaan tarvita esimerkiksi muuttorobotteja tai nostureita.

Erityistä huomiota voivat vaatia myös tietoturva-asiat. Muuttoasiantuntijamme huolehtivat tarvittavat turvallisuusselvitykset, tietoturvakaapit ja -kaluston, joita arkojen ja luottamuksellisten tietojen käsittely ja siirtäminen vaatii.

Meillä on monipuolinen kokemus tuhansista yritysmuutoista sekä erilaisten kaupunkien ja kuntien julkisten virastojen, sairaaloiden, koulujen ja museoiden muutoista.

Muuton suunnittelu kannattaa aloittaa hyvissä ajoin ottamalla meihin yhteyttä. Joissakin tapauksissa muuton ensiaskeleet otetaan jo vuosi ennen varsinaista muuttoa. Ota siis rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää. Asiantuntijamme auttavat mielellään!

Pyydä tarjous