Muuton vakuuttaminen

Muuton vakuuttaminen

Vahingoilta ei aina voida välttyä, vaikka niitä pyritään välttämään muuton huolellisella suunnittelulla, suojaamisella ja jatkuvalla henkilökunnan koulutuksella. Muutettavan omaisuuden riittävä vakuuttamisvelvollisuus on aina asiakkaalla. Asiakkaalla kannattaa aina olla kotivakuutus, joka kattaa kuljetettaville tavaroilla sattuneita vahinkoja. Varmista kotivakuutuksesi kattavuus ja turva muuton ajaksi. Voit kysyä vakuutustarjousta muuton ajaksi erikseen myös Suomen Muuttofirmalta. Pyydä tarjous >>

Suosittelemme aina muutettavien kohteiden ja tavaroiden huolellista suojaamista. Muutettavissa kohteissa kannattaa käyttää riittävästi lattian, seinien ja nurkkien suojia sekä muutettavat tavarat suositellaan pakattavaksi asianmukaisiin muuttolaatikoihin, pehmusteisiin ja muihin suojiin vahinkojen välttämiseksi.

Suomen Muuttofirma tarjoaa asiakkailleen kohteiden suojauspalveluja ja tavaroiden pakkauspalveluja ja -materiaaleja, mutta asiakas voi toteuttaa tämän myös itse. Tällöin asiakas vastaa itse riittävästä suojauksesta. Tutustu muutto-ohjeisiimme >>

Suomen Muuttofirmalla on henkilökunnan tapaturmavakuutus ja vastuuvakuutus, joka kattaa tietyin ehdoin kiinteistöille tapahtuneita vahinkoja ja kuljetettavien tavaroiden osalta korvausvelvollisuus määrittyy Suomen tiekuljetussopimuslain mukaan.

Kannattaa huomioida, että Suomen Muuttofirman korvausvastuu ja vakuutukset kattavat vain Muuttofirman oman henkilökunnan aiheuttamat vahinkotapahtumat. Mikäli olet suojannut ja pakannut tavarat itse puutteellisesti, tai osallistut muuttamiseen kantoapuna, eivät vakuutuksemme kata sellaisia tapaturmia ja vahinkoja.

 

Kysy lisää vakuuttamisesta >>