Muuttolaatikoiden vuokraus

Vuokraa meiltä edulliset, kestävät ja muuttoa nopeuttavat muuttolaatikot

Erityisesti muuttoa varten suunnitellut muoviset muuttolaatikot ovat helposti kannettavia ja päällekkäin pinottavia. Niiden käyttäminen muutoissa on ekologista, kun turhaa jätettä ei synny. Tilava muuttolaatikko sopii mainiosti kodin ja työpaikan muuttoihin.

Muuttolaatikot pestään jokaisen käyttökerran jälkeen, joten saat varmasti puhtaat laatikot ja ne voidaan toimittaa sinulle hyvissä ajoin ennen muuttoa kotiisi tai toimipaikallesi. Muuttolaatikoita on helppo kuljettaa kerralla enemmän vaikkapa nokkakärryillä ja muuttoauto saadaan pakattua tehokkaasti, jolloin koko muuttoprosessi sujuu huomattavasti nopeammin ja säästät työajassa merkittävästi.

Oikeanlaisten muuttolaatikoiden tärkeyttä ei voi liikaa korostaa

Ne määrittelevät miten paljon muuttoon menee aikaa. Erikokoisia pahvilaatikoita, banaanilaatikoita, pusseja ja jätesäkkejä käytettäessä tavarat ovat alttiimpia rikkoontumaan, niitä voi olla hidasta ja vaikeaa liikutella tai pinota päällekkäin, jolloin tavaroiden kuormaaminen ja sitominen kuljetuksen ajaksi voi olla mahdotonta. Tavarat eivät välttämättä mahdu edes muuttoautoon kerralla, vaan joudutaan ajamaan useampia kertoja, joka vie taas enemmän aikaa ja kuluttaa polttoainetta.

Meiltä voit myös ostaa erikokoisia, erityisesti muuttoa varten suunniteltuja pahvisia muuttolaatikoita ja pakkaustarvikkeita. Pahvisia muuttolaatikoita kannattaa suosia silloin, kun sinulla on tarve säilyttää tavaroita laatikoissa pitempään esimerkiksi varastossa tai pitkien välimatkojen takia vuokrattavien muovisten muuttolaatikoiden noutaminen ja/tai palauttaminen ei ole järkevää.

Jos teet muuttoa omatoimisesti tai talkooporukalla, voit vuokrata meiltä muuttolaatikoiden lisäksi myös muita muuton apuvälineitä. Meiltä löytyy mm. lukittavia kannellisia muuttolaatikoita, lukittavia muuttokaappeja, nokkakärryjä ja rullakoita.

Muuttolaatikoiden hinta

Muuttolaatikoiden vuokra on 0,25 € / kpl / vuorokausi. Soita ja tilaa tai nouda suoraan myymälästämme. Yleisenä sääntönä suosittelemme, että varaat yhden muuttolaatikon jokaista asuinneliötä kohden, esim. 50 m2 kaksioon 50 kpl muuttolaatikoita.

Muuttolaatikoiden palautus

Kun muutto on suoritettu ja tavarat purettu laatikoista, voimme noutaa tyhjät laatikot takaisin sopivana ajankohtana tai voit toimittaa ne lähimpään toimipisteeseemme Joensuuhun tai Kuopioon.

Muuttolaatikoiden käyttö

Muuttolaatikoita ei kannata pakata liian täyteen, yli reunojen, koska silloin niitä ei voi enää pinota päällekkäin. Kasaa muuttolaatikot 4 kpl pinoihin, jolloin ne ovat helppo siirtää nokkakärryillä. Mikäli sinulla on tavaroita, jotka tulevat muuttolaatikoista reunojen yli, kannattaa ne jättää erilleen muista laatikoista ja muuttomiehemme kantavat ne erikseen. Varaa laatikoita reilusti ja pakkaa kaikki mahdollinen irtain niihin. Se helpottaa ja nopeuttaa muuttoa, säästät sekä aikaa että rahaa. Tarkempia ohjeita pakkaamiseen ja muuttolaatikoiden käyttöön löydät muuttoinfo -sivuiltamme.

5 vinkkiä muuttolaatikoiden käyttöön

  1. Varaa muuttolaatikoita reilusti, älä pakkaa niitä liian täyteen.
  2. Yhteen muuttolaatikkoon mahtuu vajaa hyllymetri kirjoja tai 7 kpl mappeja.
  3. Metalliset sangat on tarkoitettu laatikoiden pinoamiseen, ne eivät kestä kantamista. Sitä varten on omat kantoaukot.
  4. Merkitse laatikot, mitä tavaroita laatikko sisältää ja mihin huoneeseen ne ovat menossa, niin muuttomiehet osaavat kantaa ne suoraan oikeaan huoneeseen ja löydät helpommin etsimäsi tavarat.
  5. Nokkakärryillä laatikoiden siirtely on helppoa maksimissaan neljän (4) laatikon pinoissa.

Tilaa muuttolaatikot soittamalla 010 209 8400 tai jättämällä yhteydenottopyyntö.