Usein kysytyt kysymykset

Laadimme kokoon kattavan vastauspatterin yleisimmin vastaan tuleviin muuttoon liittyviin kysymyksiin.

Muutot toteutetaan kuhunkin muuttoon sopivan kokoisella muuttoautolla. Muuttoautomme ovat muuttoihin suunniteltuja, pehmustettuja, takalaitanostimellisia & erinlaisilla apuvälineillä/suojaamisvälineillä muuttovarusteltuja autoja.
Muuttajamme ovat muuttoalan ammattilaisia. Suomen Muuttofirma Oy:n toiminta perustuu henkilöstön osaamiseen. Järjestämme uusille työntekijöille kattavan perehdytyksen työtehtäviin ja koulutamme muuton erikoistaitoja vaativaan osaamiseen omassa muutto-opistossamme.
Muuttolaatikot toimitetaan sisälle kannettuna tai vaihtoehtoisesti voit noutaa laatikot toimipisteeltämme arkisin klo: 08.00–17.00 välillä.
Muuttofirmalta saat pakkausapua joka tilanteeseen. Tilaa pakkauspalvelu muuton tilauksen yhteydessä.
Mikäli kalusteiden suojaus arveluttaa, jätä se meille! Hoidamme suojaukset muuton yhteydessä.
Onnistuu, ilmoita pianosta tai flyygelistä jo muuttopalvelun tilausvaiheessa.
Liesien, astianpesukoneiden ja valaisimien irrotus on luvanvaraista työtä, lähin apu löytyy yleensä kiinteistöhuollosta tai pyytämällä sähkö- tai putkimies paikalle.
Kyllä onnistuu. Ensisijaisesti pyrimme etsimään kalusteille uusiokäyttökohteen, mutta mikäli sellaista ei löydy, kierrätämme kalusteet ympäristöystävällisesti.
Kyllä onnistuu. Suoritamme muuttoja säännöllisesti myös iltaisin ja viikonloppuisin.
Varaa muutto heti kun tiedät sen olevan ajankohtainen. Muuttoja voidaan toteuttaa nopeallakin aikataululla mutta yleensä kannattaa varata muutto jo useampi viikko aikaisemmin.
Suosittelemme asiakkaalle aina omaa kyytiä. Voit toki kysyä erikseen yhteyshenkilöltäsi olisiko tällaista mahdollisuus järjestää.
Iltapäivällä suoritettavat muutot aloitamme kolmen tunnin aloitusikkunalla. Tarkempi aloitusaika riippuu siitä, mihin aikaan miehistö vapautuu edeltävältä muutolta. Muuttomiehistö soittaa aina 30-60min ennen tuloa asiakkaalle, tarkemman saapumisajan.
Muuttaminen on hyvin valmisteltuna ”yllättävän” edullista! Yleiset kotimuuton hinnat ovat muuttotyön osalta 200-500€. Muuton hintaan vaikuttaa useampi tekijä, ja näin ollen muuttojen kustannuksetkin vaihtelevat. Tarjouspyynnön voi lähettää nettisivuiltamme löytyvällä lomakkeella. Antamiesi tietojen pohjalta kartoitamme muuttokustannukset. Nyrkkisääntönä voidaan pitää mitä paremmin olet valmistautunut muuttoon sen nopeammin/edullisemmin se menee.