Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat – hae meille töihin!

 

Muutto on uusi alku täynnä mahdollisuuksia, ja Suomen Muuttofirma on erikoistunut tekemään siitä mukavan yksinkertaista.

Hoidamme kotien ja yritysten muuttoja ammattitaidolla alusta loppuun niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Autamme asiakasta omaisuuden siirtämisen lisäksi pakkaamisessa, paikoilleen asentamisessa, kierrätyksessä ja siivouksessa.

Etsimme kasvavaan joukkoomme lisää tunnollisia ja ahkeria muuttomiehiä ja kuljettajia osa- ja kokoaikaisiin työsuhteisiin.

 

Olet etsimämme henkilö, kun sinulta löytyy

Hyvät asiakaspalvelutaidot ja positiivinen asenne
Asiakkaamme haluavat muuton sujuvan stressittömästi. Hyvät kommunikaatiotaidot ja projektinhallinta kyvyt tekevät muutosta mukavan sujuvaa ja asiakkaamme tyytyväisiksi.

Hyvä fyysinen kunto
Käytämme uusimpia asianmukaisia muuttoihin soveltuvia työkaluja, -koneita ja muuttoautoja, joilla tavarat siirtyvät turvallisesti paikasta toiseen, mutta hyvä peruskunto on tarpeellinen.

Joustavuutta työaikojen suhteen
Toimipisteemme sijaitsevat Joensuussa ja Kuopiossa, mutta asiakkaamme muuttavat monesti kaupungista toiseen tai jopa toiseen maahan, jolloin työ vaatii matkustusvalmiutta.

Me tarjoamme sinulle

Liikkuvan ja monipuolisen työn
Annamme tehtävään hyvän perehdytyksen ja koulutamme henkilökuntaamme säännöllisesti omassa Muutto-opistossamme.

Työkaverit, joiden kanssa on mukava tehdä töitä
Töitä tehdään porukalla ja yhteishenki on vahva. Työyhteisömme on tiivis mutta sinut toivotetaan varmasti tervetulleeksi tiimiimme.

Asianmukaisen korvauksen
Noudatamme Muuttopalvelualan työehtosopimusta. Palkan lisäksi maksamme matkakorvauksia ja saat kattavan terveydenhuollon.

Ota yhteyttä ja lähetä vapaamuotoinen hakemus oheisella lomakkeella.  Jos tiedät jonkun kenelle tämä osa- tai kokoaikainen työ voisi soveltua niin vinkkaa ja jaa tämä ilmoitus myös hänelle. Laitetaan hyvä kiertämään ja tehdään muutoista mukavan yksinkertaista.

 

Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, gif, Max. tiedoston koko: 20 MB.
Haluan että minuun otetaan yhteyttä(Pakollinen)